The 2-Minute Rule for fietskleding heren

Wiki Article

In het algemeen kun je je sportkleding op thirty of forty graden wassen in de wasmachine (fijne was). Gebruik geen wasverzachter. Het beste is om een speciaal wasmiddel voor sportkledij te gebruiken. Was je fietskledij bij voorkeur na elke fietstocht.

Pasvorm op maat: Rogelli begrijpt het belang van een goede pasvorm. Of je nu de voorkeur geeft aan broeken met bretels voor extra ondersteuning en perfecte positionering of broeken zonder bretels voor meer bewegingsvrijheid. Je kunt rekenen op een nauwsluitende en comfortabele pasvorm.

Rogelli fietskleding is makkelijk uit te wassen, waardoor je weer fris en fruitig met je gewassen wielerkleding op pad kunt. Het is wel belangrijk om de wielerkleding satisfied de grootste zorg te wassen vanwege de speciale stoffen waarvan het gemaakt is. Heb je bijvoorbeeld Internet een nieuw wielershirt gekocht of sta je op het punt om je bestelling af te ronden in de Rogelli webshop?

Bestel jouw wielrenbroek en een mountainbikebroek voor heren. Bekijk en vergelijk de verschillende soorten fietsbroeken voor heren, uiteraard gemaakt van de beste materialen. 

Onze fietsshorts en lange fietsbroeken worden immediate op de huid gedragen, zonder ondergoed. Zij hebben een ingenaaid zeem dat een aanzienlijke verlichting biedt aan de lichaamsdelen die met het fietszadel involved komen.

Ze bieden dezelfde hoogwaardige materialen en convenience als de broeken achieved bretels, zodat je vol vertrouwen en fulfilled plezier de weg op check here kunt gaan.

Het is gemakkelijk om je fietskledij te kopen. On line bij Van Eyck Sport is dat Tremendous gemakkelijk. In enkele clicks heb jij je nieuwe koerstenue bij jou in huis. In onze webshop vind je wielerkleding voor dames, heren en kinderen. Voor elk wat wils dus!

Een fietsbroek moet goed aansluiten, zonder je bewegingsvrijheid te beperken. Zorg dus dat de broek niet te veel spant. Neem in geval van twijfel een maatje groter. Daarnaast moet de broek zo weinig mogelijk druk en wrijving veroorzaken. Hoe minder naden in de schuimvulling van de fietsbroek, hoe comfortabeler.Voor een doeltreffende demping en een optimaal ademend vermogen is de fietsbroek idealiter in immediate Speak to satisfied de huid. Fietsbroeken waren lange tijd van wol, maar moderne fietsshorts zijn nu gemaakt van zeer functionele microvezelstoffen zoals mesh of nylon, gecombineerd achieved gel- of schuimvulling.

Wanneer de fiets dagelijks wordt gebruikt voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer, zoals de elektrische fiets, kan de juiste fietskleding het verschil maken. De kleding moet tegen verschillende weersomstandigheden bestand zijn.

Fietskledij is speciaal ontwikkeld voor fietsers. Ze is zo gemaakt dat je er in alle omstandigheden op uit kunt trekken met de fiets.

Om onze Internet site gemakkelijker en persoonlijker te maken, gebruiken we cookies. Op die manier kunnen we jou beter voorzien van relevante informatie, kunnen wij de Web-site verbeteren, analyses maken en nuttige advertenties laten zien. Dit alles doen we op een anonieme manier, want jouw privacy is enorm belangrijk voor ons.

In ons assortiment vind je een groot aanbod A-merken. Als je fietskleding koopt wil je daar namelijk lang plezier van hebben. Fulfilled onze A-merken fietskleding heb je kwalitatief goede fietskleding waar je meer dan één fietsseizoen plezier van zult hebben. 

Ook het ademende vermogen en isolerende werking verschilt for each fietsshirt. Voor ieder weertype en gebruik is er dus een herenshirt te vinden!

Je wilt jouw wielrenbroek natuurlijk goed onderhouden. Gebruik onze fietskleding manual, en kom erachter hoe je je AGU fietskleding het beste kunt wassen.

Report this wiki page